Vår dag på hällorna

Det var en solig och varm julisöndag vi vaknade upp till idag. Vi bestämde oss för att lägga husprojekten åt sidan för att spendera dagen på hällorna istället. Ett mycket bra beslut, om ni frågar mig.
 
Så vi packade in oss i bilen tillsammans med alla tusen pinaler en småbarnsfamilj kan tänkas behöva och så bar det iväg!
 
 
Som jag tycker om den här platsen! De rundslipade solvarma hällorna, havsbrisen och ljudet av vågorna. Tuve blev genast förtjust! Det såg vi på hans leende och flaxande armar. Miljöombyte förgyller, för stora och små.
 
 
Svea sprang lyckligt runt, runt och skuttade upp på stenbumlingar i hopp om att få något smarrigt att tugga på. Det fick hon, förstås. Hon är så rolig och lättsam att ta med på utflykter. Nöjd och glad så länge hon får vara med oss.
 
 
Tuve har alltid varit duktig på att visa vad han vill (och inte vill). Nu ville han minsann hoppa i plurret. Så det så! Det syntes på långa vägar. Och jag förstår honom. Vågorna såg ju fantatiskt spännande ut.
 
 
Det var ett trött gäng som återvände till halvön senare den kvällen. Ja, så där skönt trött som man bara blir av många utomhustimmar. 
 
Jag tänker att jag definitivt kan vänja mig vid dessa semesterdagar.Kommentarer

Fantastiska bilder!


Kom ihåg


Trackback